Ποιοι είμαστε

Η Akron Travel ξεκίνησε από την πρωτοβουλία μιας ομάδας ενθουσιωδών επαγγελματιών του τουρισμού με 20ετή εμπειρία στο χώρο δίνοντας όμως μια νέα προσέγγιση στον τουριστικό πρόγραμμα και στο ταξίδι. Στην καθαρεύουσα η λέξη ἄκρον σημαίνει «Άκρο, Κορυφή», που ενσωματώνει τη φιλοσοφία μας και το επίπεδο των υπηρεσιών μας. Ενσωματώσαμε την ελληνική έννοια της λέξης ˶φιλοξενία˶ στον πυρήνα της προσπάθειάς μας, προσφέροντας στους επισκέπτες που προέρχονται από όλο τον κόσμο, την καλύτερη εξυπηρέτηση και βοήθεια κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας, έτσι ώστε να βιώσουν την αυθεντική εμπειρία της Ελλάδας. Δημιουργούμε αναμνήσεις και χαράζουμε ανεξίτηλες στιγμές στις καρδιές των επισκεπτών μας. Η Akron Travel έχει την έδρα της στην Αθήνα και λειτουργεί σε όλη την Ελλάδα, χάρη στο βασικό της πλεονέκτημα, το οποίο αποτελείται από ένα ευρύ δίκτυο θυγατρικών εταιρειών και αξιόπιστων προμηθευτών, επιλεγμένο σχολαστικά. Akron Travel: Αναβαθμίστε την ταξιδιωτική σας εμπειρία!

Η αποστολή μας

Βασιζόμενοι στην πολυετή γνώση και εμπειρία μας στην ελληνική ταξιδιωτική βιομηχανία, προσφέρουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, προκειμένου να μειώσουμε το κόστος και ταυτόχρονα να επιτύχουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής των ταξιδιωτικών προγραμμάτων και των εταιρικών εκδηλώσεων.

Network

Η Akron Travel, με τις θυγατρικές της εταιρείες στη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάρο, την Κρήτη και το προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο προμηθευτών της, καλύπτει όλες τις περιοχές της Ελλάδας, παρέχοντας στο πελατολόγιο της εταιρείας, υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικές και τουριστικές υπηρεσίες.

Συνεργάτες

Μέλος του HATTA

Σωρού 35, 15125, Μαρούσι
+30 2106197774 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑΡ. ΓΕΜΗ 142578503000
ΜΗΤΕ 0259E60000630401
© 2017 Akron Travel | All Rights Reserved
Web Design by Dazzlink